Merken airco

merken airco
Airco, en deze uitvinding heeft heel wat teweeg gebracht. Het was en is nog steeds een geweldig succes. Vandaar dar er vele fabrikanten zijn die er een goede boteram aan verdienen.
Topmerken zijn er genoeg en enkelen zullen worden besproken. Van elk merk worden enkele modellen aan u voorgesteld.
 
 
Daikin ontwerpt en produceert de modernste airconditioningapparatuur. Het Europese hoofdkantoor zit in BelgiŽ namelijk in Oostende sinds 1972. Een prachtig en supermodern model is de FTXS25G.
 
Delonghi is een Italiaans bedrijf en is natuurlijk bij iedereen bekend omdat het topproducten maakt. Is met name bekend om de mobiele airco`s. Enkele modellen zijn de PAC A 85, de PAC A 95 en de PAC W 110 ECO.
 
LG komt uit Korea dus topkwaliteit voor een redelijke prijs. Bekend is de RAC- serie.
 
Amcor komt uit China. Het beste model, de beste verkoeler is de HW-AM-9KE.
 
Zibro is al ruim 25 jaar actief op de markt in de klimaatbeheersing. En dat is te merken!
Modellen zijn de P720, de P 95, de P 125 en de D116. Ook de PX 738 is een mooi en bekend model.
 
merken airco
 
Samsung komt uit Zuid- Korea. Een model is MB 2008.
 
Bosch is een Duitse fabrikant van ondermeer airco`s.
Een bekende mobiele airco is de PAM0540.
 
Einhell is een vertrouwd merk, ook wat airco`s betreft. Een model is SKA 3501 en de kleinere uitvoering SKA 2503.
 
Carrier en wie Carrier koopt, koopt kwaliteit. Duurzaam en betrouwbaar zijn de trefwoorden. Dit bedrijf is de uitvinder van de moderne airconditioning. Enkele modellen zijn de 51AKB 085, de 51AKP 210 en de 51AKP 240M.
 
Firstline en enkele modellen zijn CMC 9000B, de FAC12000CH en de FAC 12407CH.
 
Maxicool is één van de grootste producenten wat airconditioning apparatuur betreft en heeft vele aantrekkelijke modellen op de markt gebracht. Bijvoorbeeld de TC 38, de SGL 09 COC en de BGL 12 HDC.
 
merken airco
 
Panasonic en dit merk is wereldwijd bekend. Maakt airco`s voor bedrijf en particulier en staat garant voor topkwaliteit. Stil, comfortabel en betrouwbaar staan hoog in het vaandel. Een topmodel is de WA9.
 
Chigo behoort tot de top 5 van de grootste airconditioningfabrikanten van China. Het bedrijf maakt aircoproducten die een hele goede kwaliteit hebben; vandaar het succes van dit wereldbedrijf.
Een geslaagd model is de KY25-X.
 
Tristar is een producent van ondermeer aircosystemen. Is inmiddels een begrip geworden want de airco`s zijn van hoge kwaliteit.
Modellen zijn de AC 5412, de AC 5413 en de AC 5491.
 
Mitsubishi is één van de grotere spelers op het gebied van airconditioningsystemen. Gegarandeerde topklasse door innovatieve technologie en prachtig modern design. De naam Mitsubishi staat voor `drie diamanten`. Een model dat er mag zijn is de SRK-ZE-S.
 
merken airco