Airconditioning in uw huis geeft een toegevoegde waarde

airco thuis
 
 
 
 
 
 
 
Airconditioning is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. De zomers worden warmer en temperaturen hoger dan 30 graden Celsius zijn normale verschijnselen geworden. Om de warmte en vocht te kunnen weerstaan is een airco een uitgekiend toestel. De huidige generatie zijn in één woord doordacht, en dat was vroeger anders. Daardoor zijn diverse misverstanden ontstaan die de mensen ervan weerhield om vandaag de dag een fijne en goedwerkende airco aan te schaffen.
 
Er zijn veel misverstanden over airconditioning.
Zo wordt nog vaak gedacht dat het veel lawaai met zich meebrengt. De nieuwste modellen zijn tegenwoordig fluisterstil dus ook zeker geschikt voor de slaapkamer.


Een airco-installatie is duur in aanschaf maar omdat airconditioning steeds meer zijn intrede doet, gaan de aanschafprijzen flink naar beneden.

airco huis

Het is alleen maar geschikt in de zomer en kan veel meer zoals lucht verversen, lucht ontvochtigen, lucht zuiveren, koelen natuurlijk maar ook verwarmen en is daardoor geschikt voor alle seizoenen!

Van airconditioning wordt u flink verkouden of zelfs ziek. Nee, u wordt geen van beiden. Wel moet u er voor zorgen dat het temperatuursverschil tussen buiten en binnen niet te groot wordt.
Een airco-apparaat is meestal uitgerust met luchtreinigingfilters . Deze filters houden bacteriŽn tegen, rook, stof en pollen en nemen die op. U krijgt zuivere en gezonde lucht ervoor terug.

Niet geschikt voor zeer oude mensen maar is zeker geschikt ongeacht welke leeftijd. U moet er echter wel goed mee omgaan.

Past niet in mijn interieur. Er is altijd wel een type of model die volledig aansluit bij uw interieur en ook bij uw lifestyle.
 
airco huis
 
Waarom een airco- installatie in uw woning?
Airconditioning betekent luchtbehandeling. In grote lijnen is het een apparaat dat een behaaglijk en aangenaam binnenklimaat doet ontstaan.
Met een airco kunt u de temperatuur en de luchtvochtigheid controleren. Bovendien kan het voor luchtcirculatie en voor luchtverversing zorgen en kunt u ook nog eens de lucht filteren en schoonmaken.
Het springt zuinig om met energie, mooi meegenomen voor het milieu en voor uw portemonnee.
 
Wat zijn dan de positieve effecten?
-Een verblijf wordt aangenamer door de constante en gewenste temperatuur.
-De concentratie zal met sprongen vooruit gaan; ideaal dus voor studerende kinderen!
-U schept een heerlijke sfeer in huis.
-Een airco- installatie in de slaapkamer betekent een prima nachtrust. U ligt niet meer te transpireren en uw nachtrust zal
 optimaal verlopen. Dat houdt ook in dat u `s morgens fit opstaat en met een fijn humeur en is daarom belangrijk
 
voor lichaam en geest!
-
Uw mentale weerstand zal toenemen.
-
Er komt een hittegolf aan en die kunt u nu makkelijk verdragen.
-In de winter kunt u bijverwarmen. U hoeft dan niet altijd uw CV aan te zetten. U bespaart dus behoorlijk wat energie.
-Heeft ook een positief effect op de elektronica. Dat komt omdat het ook de lucht ontvochtigt.
 
airco huis
 
Welke soorten zijn er op de markt?
In het kort een opsomming. U kunt een keuze maken uit een raamkoeler, uit een split unit airco, uit een multi split en uit een wandmodel. En het kiezen gaat verder. Wat te denken van een vloermodel, een satellietmodel, van een inbouw en van een cassette- plafond inbouw- en onderbouwmodel. Maar er is nog meer keuze! U kunt verder kiezen uit een kanaalmodel, een mobiele, een monoblock en uit een design airco.
 
Installateur
Om een airco- installatie aan te laten leggen is het raadzaam om dat door een vakman te laten doen. Het is wel zo dat u niet het halve huis hoeft te slopen om het te plaatsen.
Het plaatsen bestaat uit vier stappen:
-Beide units moeten met elkaar worden verbonden door geÔsoleerde koelleidingen die van zacht  koper zijn gemaakt.
-Hierna wordt het koelcircuit gecontroleerd. Uiteraard moet deze dicht zijn anders lekkage van het koelmiddel.
-De airco wordt met vacuŁm luchtledig gezogen. Dat moet omdat er lucht en vocht in het koelcircuit zitten.
-Het apparaat wordt opgestart en dan wordt er bekeken of de druk correct is.
 
Alle feiten op een rijtje
Met een airco- installatie haalt u gezondheid in uw huis. U zult zich heel anders gaan voelen. U gaat een ander leven tegemoet want stress, vermoeidheid, benauwdheid en overmatig transpireren is niet meer.
Veel succes met het kiezen van de juiste aircomodel en geniet er van!

airco thuis